Januari.
Då var nyårsafton avklarat. Vi hade middagsbjudning här hemma. tre rätters.
Förrätt: jordärtsskocksoppa m örtolja och hembakat bröd.
Huvudrätt: Knaperstekt ankbröst på svampbädd med potatisrösti och rödvinsås.
Efterrätt: Mumsig maraboukräm m. exotiska frukter och havreflarn.
Maten var väldigt god och mycket uppskattad. Och vi hade väldigt trevligt :)
Nu är det nytt år och nya förväntningar.
Om 12 dagar fyller jag 25 år. 24 år har låtit ok, men 25 låter gammalt på något sätt ;-)
Ska fira min 25 års dag med flickorna den 15 januari när K ändå jobbar natt på nya jobbet. :)
Förrätt: jordärtsskocksoppa m örtolja och hembakat bröd.
Huvudrätt: Knaperstekt ankbröst på svampbädd med potatisrösti och rödvinsås.
Efterrätt: Mumsig maraboukräm m. exotiska frukter och havreflarn.
Maten var väldigt god och mycket uppskattad. Och vi hade väldigt trevligt :)
Nu är det nytt år och nya förväntningar.
Om 12 dagar fyller jag 25 år. 24 år har låtit ok, men 25 låter gammalt på något sätt ;-)
Ska fira min 25 års dag med flickorna den 15 januari när K ändå jobbar natt på nya jobbet. :)
Later.


Trackback